Ronaldo je ove sezone u Ligi šampiona postigao samo jedan jedini gol, pa je logično bio jako željan da sinoć zatrese mrežu švicarske ekipe.

Nije trebao dirati loptu

Pogledajte kako je Ronaldo upropastio eurogol Dybale: Ovo je tačka na njegovu očajnu partiju...

Fudbaleri Juventusa poraženi su sinoć na gostovanju kod Young Boysa u okviru Lige šampiona sa 2:1.

Stara dama je do samog kraja meča pokušavala postići još jedan pogodak kako bi izbjegla poraz, a u tome je uspjela u 93. minuti preko Paula Dybale.

Ipak, pogodak Argentinca je domah poništen, a na ponovljenom snimku se vidi kako mu je sve pokvario Cristiano Ronaldo. Dybala je šutirao sa ruba šesnaesterca, činilo se da lopta ide u same rašlje, ali onda je na scenu stupio Ronaldo koji ju je zakačio, promijenio smjer i poslao u mrežu.

Baš to je upropastilo ovaj udarac Dybale jer je Ronaldo bio u ofsajdu i gol je poništen, a čini se da bi lopta svakako završila u mreži i da je Ronaldo nije takao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bilo kako bilo, za Portugalca je ovo bila katastrofalna partija jer je propustio nekoliko stopostonih prilika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.