Poznati svi učesnici osmine finala Lige prvaka: Očekuje nas najuzbudljiviji žrijeb ikad!

Bit će nekoliko spektakularnih duela

Poznati svi učesnici osmine finala Lige prvaka: Očekuje nas najuzbudljiviji žrijeb ikad!

E. Čaušević

Utakmicama šestog kola jučer i danas završena je grupna faza Lige prvaka i poznato je svih 16 ekipa koje su izborile plasman u osminu finala ovog takmičenja.

Već sada je jasno da će nam žrijeb koji se održava u ponedjeljak od 12 sati donijeti nekoliko spektakularnih utakmica, a sada su poznata imena svih 16 ekipa koje će i na proljeće igrati Ligu prvaka. Borba je trajala do posljednje minute u mnogim grupama, a sigurno da se s najviše pažnje pratila grupa C gdje su se za prolaz dalje borili PSG, Liverpool i Napoli.

Iz ove grupe dalje su prošli PSG i Liverpool, dok će Napoli sreću potražiti u Evropskoj ligi. Večeras je najviše uzbuđenja bilo u grupi F gdje je Lyon uspio izboriti remi protiv Shakhtara i tako osvojiti drugo mjesto, a prvi je u ovoj grupi Manchester City. Pogledajte imena svih ekipa koje idu dalje s prvog, odnosno drugog mjesta.

Na prvom mjestu u grupama završili su: Borussia Dortmund, Barcelona, PSG, Porto, Bayern, Manchester City, Real Madrid i Juventus i naravno oni se ne mogu sastati u osmini finala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvo plasirane ekipe mogu igrati protiv drugoplasiranih iz grupa, a to su: Atletico Madrid, Tottenham, Liverpool, Schalke, Ajax, Lyon, Roma i Manchester United.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Tip: BVB - Liverpool Barcelina - Manchester U PSG - At. Madrid Porto - Roma Bayern - Schalke M. City - Tottenham R. Madrid - Ajax Juve - Lyon
7 20
Bulle
Bajern Salke nema sanse City Totenhem isto tako
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi