Izgledalo je da je Pjaniću teško pala izmjena, ali Allegri je sve objasnio

Nema sukoba...

Izgledalo je da je Pjaniću teško pala izmjena, ali Allegri je sve objasnio

Miralem Pjanić sa svojim Juventusom sinoć se ovjerio plasman u osminu finala Lige šampiona.

Bianconeri su unatoč iznenađujućem porazu od Young Boysa (2:1) takmičenje u grupi H završili kao prvoplasirani, a naš reprezentativac Miralem Pjanić za "Staru damu" je igrao sve do 65. minute.

Prilikom izlaska iz igre Pjanić se direktno zaputio ka svlačionici, djelovalo je kao da je ljut na trenera Juventusa što ga je izveo iz igre, međutim da nema sukoba po završetku utakmice je potvrdio i Allegri. 

"Na stadionu je bilo šest stepeni ispod nule, zbog toga je otišao u svlačionicu, a radije bih poštedio Pjanića igranja kako bi bio što spremniji za sljedeću utakmicu u Seriji A nego suspendovanog Bentancura", kazao je, između ostalog, Allegri. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogledajte...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samkodk
Jednostavno nije istina citiram Alergijevu izjavu poslje meca “Pjanić je odmah otišao u svlačionicu jer je bilo -6 stepeni, da bi izbjegao prehladu otišao je u svlačionicu. Odlučio sam da ga odmorim koji minut jer protiv Torina neću moći računati na suspendovanog Bentancura, a Emre Can sigurno neće imati 90 minuta u nogama”, rekao je Allegri.
13 0
F_C_Bracelona_
Da ga je ovako Prosinečki izvadio poljubio bi ga od sreće.
6 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi