Trener Tuzla Cityja Slobodan Starčević nalazi se u ogromnim problemima kada je zdravlje fudbalera u pitanju. Nekoliko veoma važnih igrača za njegov tim, nalazi se na listi povrijeđenih

Povrede u tuzlanskom timu

FK Tuzla City muku muči sa povredama: Miloš Stojčev novi fudbaler koji je van stroja

Midhat Šljivak

FK Tuzla City jučer je u pripremnom meču pobijedila ekipu Otranta iz Ulcinja sa 3:1, ali su u ovom duelu Tuzlaci ostali bez još jednog fudbalera.

Trener tuzlanskog tima Slobodan Starčević ostao je i bez Miloša Stojčeva, koji se povrijedio na ovom meču, pa je tako lista povrijeđenih igrača Tuzla Cityja dodatno povećanja.

U jučerašnjem duelu na povrede su se žalili defanzivci Samir Efendić i Dejan Širanović, veznjak Samir Burić, te Aleksandar Mitrović, a među igračima koji su izvan stroja sada je i Miloš Stojčev.

Treba istaći da na pripreme nisu otputovali Ivan Kostić, Ajdin Nukić, Nikola Mitrović, Nedim Omeragić i Aidin Mahmutović, pa Starčević završni dio priprema obavlja bez gotovo kompletnog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Povrijeđena petorka u Ulcinju upitna je i za subotnji meč protiv Radnika iz Bijeljine.

Tuzla City drugi dio prvenstva otvara domaćim duelom protiv vodećeg tima Premijer lige BiH FK Sarajevo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.