FK Tuzla City pobijedio crnogorskog drugoligaša Otranta

Treći pripremni meč

FK Tuzla City pobijedio crnogorskog drugoligaša Otranta

E. Čaušević

Fudbaleri Tuzla Cityja danas su pobijedili u pripremnoj utakmici ekipu Otranta iz Ulcinja sa 3:1.

Za bh. premijerligaša ovo je bila treća pripremna utakmica, a prva otkako se nalaze na pripremama u Crnoj Gori. Izabranici Slobodana Starčevića danas su sa 3:1 savladali crnogorskog drugoligaša Otranta iz Ulcinja, a trener Tuzla Cityja je šansu dao skoro svim igračima.

Iako je Tuzla City bolje otvorio današnji meč prvi do prednosti stigli su gosti i to golom iz penala nakon pola sata igre. No, samo tri minuta kasnije bh. tim je poravnao na 1:1, a protivničku mrežu zatresao je Crnkić.

Do potpunog preokreta Tuzla City dolazi u 38. minuti, a ovaj put u listu strijalaca za 2:1 upisao se Vojo Ubiparip. Tačku na ovaj susret bh. premijerligaš stavio je u 87. minuti kada je konačnih 3:1 postavio Murga golom iz slobodnog udarca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City: Fejzić – Čomor, Brekalo, Kojić, Bevab – Hasanović, Stjepanović – Crnkić, Hajrović, Zlatković – Ubiparip.

U drugom poluvremenu igrali su: Nurković – Čomor, Musić, Brekalo, Šarčević – Trumić, Karjašević – Murga, Stojčev, Hasanbegović – Mujić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi