FK Tuzla City zbog nesvakidašnjeg razloga ostao bez prve provjere u Ulcinju

Otrant rival u srijedu

FK Tuzla City zbog nesvakidašnjeg razloga ostao bez prve provjere u Ulcinju

S. Mlaćo

Ekspedicija Tuzla Cityja u subotu u večernjim satima stigla je u Ulcinj.

Prvi dojmovi su i više nego pozitivni.

"Jako smo zadovoljni sa onim što smo zatekli. Domaćini su izuzetno ljubazni, uslovi u hoteli su jako dobri, tereni su korektni i to je ono što nam je u ovome momentu najbitnije, kaže trener Starčević za službenu stranicu kluba.

Međutim, prva kontrolna utakmica koja je trebala biti odigrana danas protiv Mornara iz Bara je otkazana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon dolaska u Ulcinj dobili smo vijest da u klubu imaju određene probleme. Navodno su igrači nezadovoljni i stupili su u štrajk. Mi ne možemo na to uticati pa se moramo prilagoditi situaciji", dodao je Starčević.

Ekipa Tuzle City tako će nastaviti sa treninzima, a naredna provjera bi trebala biti u srijedu protiv Otranta iz Ulcinja.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi