Primila nagradu 'Leaders Under 40'

Direktorica FK Sarajevo zablistala u Londonu: Crvena boja joj savršeno pristaje...

Generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić zablistala je sinoć na manifestaciji održanoj u Nacionalnom historijskom muzeju u Londonu.

Ona je primila nagradu 'Leaders Under 40' koja se dodjeljuje na osnovu ostvarenog doprinosa u napretku sportske industrije.

Osim Buljubašić, nagradu je primilo još 29 lidera iz deset zemalja, a najbolje su odabrali dužnosnici firmi poput BBC-ja, FIFA-e, Heinekena, McLarena, Arsenala, PSG-a, Formule 1 i drugih.

Nagređeni su direktor marketinga Nogometnog saveza Portugala Nuno Moura, potpredsjednica marketinga Miami Heata i American Airlinesa Arene Jennifer Alvarez, rukovodilac inovacija i komunikacija The AELTC Alexandra Willis, potom Sharon Fuller iz Red Bull Media House i mnogi drugi.

Direktorica bordo ekipa zasjenila je prisutne na ceremoniji na koju je stigla obučena u crvenu haljinu koja joj savršeno pristaje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.