Perez uzeo telefon i nazvao Mbappea: Imao je samo jednu poruku nakon ispadanja PSG-a

Žao mu je, ali...

Perez uzeo telefon i nazvao Mbappea: Imao je samo jednu poruku nakon ispadanja PSG-a

Eldar Ganibegović

PSG je sinoć ispao u polufinalu Lige prvaka, a danas je poziv dobio Kylian Mbappe i to od Florentina Pereza, 77-godišnjeg predsjednika Real Madrida.

U drugoj utakmici polufinala Lige prvaka PSG je sinoć s 1:0 poražen od Borussije Dortmund koja je tako s ukupnih 2:0 prošla u finale.

Kylian Mbappe tako će još sačekati da drugi put zaigra u finalu elitnog takmičenja, a danas je poruke utjehe dobio od Florentina Pereza.

Nije tajna da će Kylian Mbappe na ljeto vrlo vjerovatno kao slobodan igrač otići u Real Madrid, te ga je predsjednik Kraljeva ovim pozivom također dodatno približio.

Imao je poruke utjehe za francusku zvijezdu. Rekao je da bi mu bila čast igrati protiv njega u finalu na Wembleyju.

Španski novinari tvrde da je predsjednik tima utješio Mbappea i rekao mu, između ostalog, sljedeće: "Nadamo se da ćemo stići do Wembleya, a žao što vi nećete biti tamo. Bila bi mi čast igrati protiv vas."

Oglasi

Podsjetimo, Real Madrid večeras od 21:00 igra revanš protiv Bayerna. U prvoj utakmici je bilo 2:2, a sada nakon pola sata igre nema pogodaka.

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Bellingham, Nacho, Vinicius Jr., Kroos, Rodrygo, Valverde, Tchouameni, Rudiger, Mendy. 

Bayern: Neuer, De Ligt, Kimmich, Gnabry, Kane, Sane, Dier, Laimer, Mazraoui, Musiala, Pavlović. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale je na rasporedu 1. juna na kultnom Wembleyju u Londonu, te ostaje da ispratimo večerašnjih 90 ili 120 minuta, te vidimo ko će se pridružiti Milionerima u utakmici za trofej. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676375799
meni ovo lici da ga za.ebava hahhahha
0 0
SactownCali
Vi imate dobre odnose sa ovim starcem a sa Mbappom pijete kafu svaki drugi dan... hehehhe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi