Dobro raspoloženje u bordo taboru

Rahmanović se spremao dati izjavu, iskusni Ahmetović mu otežavao posao

Edmir Škorić

Amar Rahmanović je s dvije asistencije sigurno bio jedan od najboljih pojedinaca u pobjedi Sarajeva nad Mladosti (2:1).

Njega, naravno, osobna statistika previše ne zanima i u prvi plan je stavio cijeli tim.

I dok se spremao dati izjavu za najčitaniji sportski portal, Rahmanoviću je u kadar "upao" Mersudin Ahmetović, koji je inače zadužen za takve stvari. Veznjak bordo tima se samo nasmijao, ubrzo i rekao nešto o samoj utakmici.

"Ušli smo u utakmicu sa željom da pobijedimo, normalno, ali ponekad lopta neće u gol. Pokazali smo taj neki karakter koji treba da posjedujemo i momcima bih samo čestitao", rekao je Rahmanović za SportSport.ba, pa je dodao:

"Drago mi je što navijači prepoznaju tu pozitivnu energiju koja vlada u nama i nastojat ćemo da iz utakmice u utakmicu dajemo maksimum".

Je li Sarajevo prvi kandidat za titulu?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da jeste. Čim smo prošle godine osvojili... Moramo ići od utakmice do utakmice. Sljedeća je Zvijezda, ali prvo da se malo odmorimo", poručio je Rahmanović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.