Nakon žestokih batina zagrljaj i pjesma - Stošić i Fabjan u glas zapjevali Džejevu "Nedelju"
Foto: Screenshot - Telegraf.rs

Lijepe scene u Beogradu

Nakon žestokih batina zagrljaj i pjesma - Stošić i Fabjan u glas zapjevali Džejevu "Nedelju"

Eldar Ganibegović

Na FNC 17 promociji u Beogradu sinoć smo gledali dugo očekivani okršaj između Darka Stošića i Mirana Fabjana, a nakon žestokih batina uslijedile su lijepe scene.

Glavna borba večeri na FNC 17 promociji u Beogradu najavljivana je dugo. Rukavice su ukrstili Darko Stošić i Miran Fabjan, a na kraju je "ugašen hype" Slovenca koji je međutim odradio fenomenalan meč.

Stošić je pokazao kakva je klasa od borca. Završio je Fabjana u prvoj rundi nakon što se izvukao iz veoma teške situacije, a sudac je nakon serije teških udaraca prekinuo meč.

Fabjan je imao u rukama Stošića. Dva puta ga je rušio, ali je Srbin potom pametno odlučio borbu odvesti u parter gdje Slo Rocky ipak nije mogao parirati i tu je završio borbu.

Džejeva "Nedelja" i poruka Mirana Fabjana: "Hvala Beograde"

Prije meča svjedočili smo žestokom prozivanju s obje strane, što je i normalno za ovakvu vrstu sporta i meča.

I jedan i drugi su prozivali protivnika, a Miran Fabjan je poručio da će u Areni zapjevati pjesmu "Nedelja", pokojnog Džeja Ramadanovskog, i to nakon što pobijedi Stošića.

Oglasi

Ovaj mu je uzvratio vrlo hladnom prijetnjom - da će ga poslati kod Džeja da zajedno pjevaju tu pjesmu.

No, poslije prozivki i batina koje su trajale samo jednu rundu vidjeli smo lijepe scene i sportisti su pokazali veliko poštovanje jedan prema drugom.

Nakon uljudnih izjava poslije meča, nešto kasnije je Miran Fabjan otišao u svlačionicu kod Darka Stošića i čestitao mu.

Nakon toga, borci su se zagrlili i zapjevali upravo "Nedelju". Ekskluzivan snimak, odnosno njih dva, objavio je srpski Telegraf i možete ih pogledati klikom ovdje.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Blagor gluhim...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi