Matt Hardy imao težak udarac

Čuveni kečer ostao nepomično ležati nakon što je udario glavom od beton

Midhat Šljivak

Čuveni kečer Matt Hardy u posljednje vrijeme nema sreće sa povredama.

Hardy, koji je odnedavno član promocije AEW, u prošlosti je bio poznat kao izuzetan hrvač čiji su mečevi sa bratom Jeffom Hardyjem privlačili ogromnu pažnju.

Ipak, nakon odlaska iz WWE federacije i dolaska u novu promociju, Hardy je žešći nego ikad. Nedavno je prava stolica završila na njegovoj glavi i donijela mu je odlazak na šivenje, a sada je još jednom završio u bolnici.

Nije Hardy dobro pao na namješteni stol, glavom je udario od beton i završio je u bolnici. Zadobio je potres mozga i određeno vrijeme neće biti dostupan u borbama.

Izgledalo je zaista strašno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.