Petković u crno zavio zavio jednog Hrvata: Više nije mogao da trpi, iznio je televiziju, a zatim...

Razočaran porazom

Petković u crno zavio zavio jednog Hrvata: Više nije mogao da trpi, iznio je televiziju, a zatim...

Admin Čaušević

Interesantan video jednog navijača Hrvatske se pojavio na društvenim mrežama. Sve se dešavalo u trenucima kada je Bruno Petković promašio penal, a zatim je navijaču Vatrenih pukao film. 

Hrvatska se nije proslavila na startu Eura. Stigli su sa velikim očekivanjima i odmah su doživjeli hladan tuš pošto su poraženi sa visokih 3:0 od vrlo dobre Španije koja je kaznila svaki propusti.

Imali su Vatreni perioda dobre igre, čak su stvorili i ozbiljne prilike u oba poluvremena, ali nisu uspjeli doći do gola kojeg su sigurno zaslužili kada se pogleda sve prikazano.

Najbolju priliku su u imali u 80. minuti kada je Bruno Petković promašio penal, a zatim mu je poništen gol jer je asistent Ivan Perišić ranije ušao kazneni prostor.

Svi promašaji su iznervirali jednog navijača Hrvatske koji je razočaran svim što gleda odlučio razbiti vlastiti televizor. Narodski rečeno, pukao mu je film.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak kako je navijač iznio televiziju iz kuće, bacio ga u dvorište te hladno sjeo za stol. Snimak možete pogledati ovdje.

Oglasi

Možda i njegov potez govori kako su Vatreni izgledali na startu Eura. Sve ono što ih je krasilo ranijih godina na velikim takmičenjima protiv Španije jednostavno izostalo.

Veliki broj pristalica Vatrenih je razočaran. U fan zoni oko Olimpijskog stadiona u Berlinu gdje se igrao meč bilo je i suza.

Ipak, Hrvati će imati sasvim dovoljno vremena da se iskupe te osiguraju prolazak dalje pošto ih sada čekaju nešto lakši rivali poput Albanije i Italije.

Selektor Zlatko Dalić je u ostatku turnira najavio potpuno drugačiju Hrvatsku, dok je isti stav zauzeo i kapiten Luka Modrić.

Oglasi

"Nismo bili na nivou. Bez energije i agresivnosti. Bilo je to loše. Analizirat ćemo. Ni blizu forme s treninga, dali smo im puno prostora i to je ono što te kazni", rekao je uspješni trener te dodao:

"Nismo bili dobri, zakazali smo. Premalo agresivnosti. Dvije su utakmice do kraja. Imamo šansu, trebamo se sad na to fokusirati i tražiti pobjedu."

"Šta je tu je. Imamo dvije utakmice, trebamo se dignuti i biti pozitivni. Ja sam siguran da ćemo promijeniti situaciju u svoju korist."

"Pokazali smo puno puta karakter, ja sam siguran da ćemo to i napraviti u sljedećim utakmicama. Sada je pobjeda jedina opcija."

"Moramo proanalizirati šta je bilo loše, od prvog do zadnjeg, ja sam siguran da će već za četiri dana biti bolje", rekao je kapiten Modrić.

Hrvatska meč drugog kola igra u srijedu protiv Albanije. Pošto je Italija savladala Albance sa 2:1, Hrvati neće imati puno izbora te će morati tražiti pobjedu pod svaku cijenu.

Top Komentari

user1574859714
Sve se snimi, sve za lajk i da se bude kao popularan na drustvenim mrezama.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi