Frizura bivše zvijezde Bayerna šokirala gledaoce: "Ovo je nešto najgore što sam vidio"

Niko mu nije skrenuo pažnju

Frizura bivše zvijezde Bayerna šokirala gledaoce: "Ovo je nešto najgore što sam vidio"

Edmir Škorić

U ponedjeljak navečer Francuska i Austrija su se sastali na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, a gledaoce Fox televizije zaprepastila je frizura nekadašnjeg fudbalera Bayerna.

Nekadašnji američki reprezentativac, koji je na 157 utakmica postigao 42 gola za svoju reprezentaciju, postao je viralan na društvenim mrežama, pošto se pojavio sa neobičnom frizurom dok je komentarisao za Fox jedan od derbija prve runde Evropskog prvenstva.

Donovan je ošišao samo dio kose sa strane, zbog čega su gledaoci bili u čudu. Bivši igrač Bayerna je tokom prethodnih pojavljivanja uvijek nosio šešir, pa njegova frizura do sada nije bila zapažena.

Malo je reći da Donovan izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama. Jedan korisnik je napisao: "Ovo mora da je najgora frizura koju sam ikada vidio." Drugi je jednostavno ostao bez riječi: "Što se ovdje događa?"

"Može se reći da Landon Donovan nema prijatelja, jer mu niko nije rekao da ne može ići na TV s tom frizurom', rekla je druga osoba na X-u.

Oglasi

Donovan je posljednji put igrao u MLS-u 2016. godine. Smatra se najuspješnijim američkim fudbalerom prije dolaska Christiana Pulišića.

Bivši kapiten Los Angeles Galaxyja igrao je za Sjedinjene Države na tri Svjetska prvenstva, a njegov egzil 2014. bio je odlučujući trenutak na kraju njegove karijere. Ima i sedam nastupa za ekipu Bayerna. Igrao je kratko i za Bayer Leverkusen.

Donovan će cijeli turnir ispratiti kao sukomentator na američkoj Fox televiziji. Radi zajedno sa Ianom Darkeom, koji mu sinoć ipak nije ukazao na "problem s frizurom", niti djeluje da je zapazio neobičan detalj na glavi slavnog Amerikanca.

Oglasi

A što se tiče Evropskog prvenstva, prva četiri dana su opravdala sva očekivanja. Vidjeli smo puno golova, nekoliko sjajnih, dosta uzbudljivih utakmica i velika iznenađenja, poput jučerašnje pobjede Slovačke nad Belgijom ili razbijanja Hrvata i Ukrajinaca od strane Španaca i Rumuna.

Njemačka je opravdala ulogu favorita i razbila Škote sa 5:1 na otvaranju Eura u petak, Francuzi su sinoć slavili nad Austrijom... Danas na programu dva meča, a sastaju se Turska i Gruzija od 18, te Portugal i Češka od 21 sat.

Kylian Mbappe kasno sinoć objavom napravio haos na društvenim mrežama, ali navijači su rekli svoje

Reprezentacijaa Francuske sinoć je ostvarila pobjedu u svojoj prvoj utakmici na ovogodišnjem izdanju Evropskog prvnestva. Protivnik je bila reprezentacija Austrije, a Francuzi su na kraju upisali minimalan trijumf.

Ipak, nije sve išlo tako glatko za Francuze koji su u dobrom dijelu utakmice djelovali totalno bezidejno, a na kraju je sve završeno povredom Kyliana Mbappea zbog koje su se navijači, ali i stručni štab Francuske prepali. Smatrali su da bi Euro za njega mogao biti završen.

Oglasi

Utakmica koja je odigrana sinoć u Dusseldorfu odlučena je u 38. minuti kada je Mbappe centrirao, a svog golmana matirao je Maximilian Wober u pokušaju da izbije loptu.

Ružne scene viđene su pred kraj ove utakmice. Naime, Kylian Mbappe je povrijedio nos, a svi su odmah pomislili da bi za njega Evropsko prvenstvo moglo biti završeno.

Oglasili su se iz Fudbalskog saveza Francuske. "Kylian Mbappe vraća se u kamp naše reprezentacije. Slomio je nos u toku utakmice protiv Austrije koja je u ponedeljak odigrana u Dusseldorfu. Kapiten Francuske je odmah dobio pomoć od doktora Francksa Le Galla koji je postavio dijagnoszu slomljenog nosa.

Mbappe će u narednim danima imati tretman, ali neće biti operisan u bliskoj budućnosti. Biti će napravljena maska za njega kako bi naša desetka mogla da se pripremi za naredne utakmice koje su pred nama", objavili su iz francuskog saveza.

Ubrzo se na društvenim mrežama oglasio i Mbappe. "Ideje za masku?", napisao je Mbappe, a onda su uslijedili sjajni odgovori njegovih fanova.

Top Komentari

Krajinausrcu73
Mora da je nestalo struje prilokom sisanja...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi