Brazilski nogometaš u očaju: Ta žena mi je uništila karijeru

Edmir Škorić

Brazilc Reginaldo (37) svojevremeno je igrao u Seriji A za Fiorentinu, Parmu, Udinese i Sienu, a danas je član trećeligaša Catanije.

Dugi niz godina igra u nižim ligama i imao je vrtoglav pad u karijeri, a za to je optužio bivšu djevojku Elisabettu Canalis, jednu od najzgodnijih seks bombi, koja je bila i sa legendarnim Christianom Vierijem, ali i sa holivudskim glumcem Georgeom Clooneyjem.

Reginaldo je s atraktivnom ženom bio u vezi samo sedam mjeseci, a kada je veza okončana, njegova karijera je uveliko krenula da ide prema dole.

"Upoznali smo se na rođendanu mog bivšeg suigrača Bernarda Coradija. Znala je ko sam, znao sam i ja za nju. Otišla je od mene, kasnije sam u medijima bio 'Canalisov bivši'. I sve me to koštalo u nogometu. Nakon toga su me svi direktori nogometnih klubova doživljavali kao muškarca koji više voli žene nego nogomet. Ukratko, ta ljubavna priča uništila mi je karijeru", rekao je Reginaldo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.