Najljepša košarkaška priča je počela, a prvi dan iza nas!

Sponzorski tekst

Na Bjelašnici je u organizaciji KK Realway počeo košarkaški kamp Sarajevo Basket Meeting.

"Hvala svim polaznicima, trenerima, organizatorima, partnerima i gostima na predivnoj atmosferi i odličnom prvom danu kampa.

Čast da ovogodišnje izdanje SBM otvori imao je legendardni kapiten bh. reprezentacije i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Samir Avdić kome se od srca zahvaljujemo.
Zahvaljujemo se i dogradonačelnici Grada Sarajeva Anji Margetić, prvoj bh. olimpijki iz Barcelone 1992., na obraćanju svim polaznicima.

Također smo zahvalni i bh. reprezentativcu Adinu Vrabcu koji je svim polaznicima prenio svoja iskustva iz reprezentacije, ali i sa #SBM kampova gdje je bio član prve generacije polaznika kampa 2004. godine.

Polaznicima se na kraju obratio i direktor KK Realway i predsjednik OO SBM Nedim Džemić koji se zahvalio svim polaznicima, trenerima, gostima, prijateljima i partnerima na ukazanom povjerenju i svima poželio dobrodošlicu", istakli su iz Realwaya.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.