Predstavljen OKK Spars Realway: Počinje nova košarkaška era u BiH

Fuzija dva kluba

Predstavljen OKK Spars Realway: Počinje nova košarkaška era u BiH

S. Grebović

Danas je u Sportskoj dvorani Novo Sarajevo u prisustvu velikog broja predstavnika medija upriličena press konferencija pod nazivom "ONE TEAM ONE WAY", na kojoj je predstavljen Omladinski Košarkaški klub Spars Realway.

Na konferenciji za medije je upriličeno potpisivanje ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji između OKK Spars i KK Realway s ciljem uspostavljanja dobrih odnosa na polju unapređenja, realizacije, razmjene iskustva i znanja iz košarkaškog sporta u Bosni i Hercegovini i izvan njenih granica.

Svoje zadovoljstvo saradnjom nisu krili ni predsjednici, a ni uposlenici oba kluba.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Predstavnici klubova sa najvećom bazom članova u Bosni i Hercegovini i najjačim takmičarskim selekcijama koje predstavljaju Bosnu i Hercegovinu u regionalnim i evropskim takmičenjima, su složni u namjeri da Sarajevo ponovo bude na košarkaškoj mapi Evrope. Počinje nova košarkaška era u Bosni i Hercegovini", saopćeno je iz OKK Spars Realway.

Na konferenciji je premijerno predstavljen i logo košarkaškog kluba "Spars Realway", kao i mapa sa 43 punkta škole košarke, 40 trenera i 16 selekcija.

Top Komentari

DobarDan
Kad vrate KK Bosnu vratice se i kosarka u Sarajevo.. Mogu ovi sastavljat ku*cu..
7 1
terrassa
Pustite ljude neka rade. Ako ih nećete podržati nema potrebe da ih omalovažavata. Zato jesmo u k...u zbog takvih negativaca.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi