Počela nova sezona Perfetta Kids lige

U dvorani Ramiz Salčin

Počela nova sezona Perfetta Kids lige

A. Čaušević, foto: T. Hebib

Jučer je u predivnom košarkaškom ambijentu dvorane "Ramiz Salčin" na Mojmilu otvorena nova sezona Perfetta Kids lige.

U cjelodnevnom košarkaškom programu koji je počeo u 11 sati, a završio u 19 najmlađi košarkaši i košarkašice su odigrali prve susrete Perfetta Kids lige te učestvovali u svečanoj ceremoniji otvaranja.

Na kraju programa oko 800 članova košarkaške škole KK Realway bodrilo je prvim tim do treće uzastopne pobjede u A2 ligi protiv KK Igman Burch rezultatom 81:54.

Uz direktora KK Realway Nedima Džemića koji je otvorio Perfetta Kids ligu, gosti svečanosti bili su i selektor ženske košarkaške reprezentacije BiH Goran Lojo, generalni sekretar KSBiH Amer Čolan, reprezentativka Nikolina Delić i mnogi drugi prijatelji i partneri KK Realway Sarajevo.

Potražite više informacija na temu A2 liga jug:

Ove sezone nas u Perfetta Kids ligi će biti odigrano preko 400 utakmica, a 26 škola učestvuje sa čak 47 ekipa.

Top Komentari

Alpasinacxx
Bravo Realway!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi