Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Bayern i Norwich

Sponzorski tekst

Liga šampiona se vraća u akciju nakon nikad duže pauze, a prvenstvo ne miruje ni sredinom sedmice. Svakog dana Mozzart kladionice za vas izdvajaju najviše kvote na svijetu, a utorak nije izuzetak.

Danas su u ponudi dvije promotivne kvote, i to dvojka na Bayern protiv PSG-a u okršaju za prolaz u četvrtfinale Lige prvaka, kao i kec na Norwich u okršaju s Hullom u sklopu Championshipa.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

PSG - BAYERN (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2.65

PSG je važio za glavnog favorita u svojoj grupi Lige šampiona, ali sveci nisu uspjeli da je osvoje. Bez ijednog poraza Parižani su završili iza Benfice, a za rivala su u osmini finala dobili Bayern. U francuskom prvenstvu sveci vode na tabeli, ali imaju samo pet bodova prednosti od drugoplasiranog Marseillea. Istovremeno, ekipa je u veoma lošoj formi, jer je vezala dva poraza. Bayern se našao u veoma teškoj grupi Lige šampiona, ali nije imao problema. Ni Barcelona, ni Inter, a još više Victoria Plzen, nisu uspjeli da pruže adekvatan otpor timu iz Minhena, pa je gigant pobjedio u svih šest mečeva. Istovremeno, u Bundesligi Bayern nije tako miran, iako vodi na tabeli, ali samo bod ispred Union Berlina. Bavarci su stabilizovali formu, nakon tri remija dobili su tri.

NORWICH - HULL (UTORAK, 20.45), KEC 1.90

Norwich je na desetoj poziciji na tabeli drugog ranga Engleske. Kanarinci imaju 42 boda i udaljeni su četiri koraka od šeste pozicije, što im daje pravo da se bore za plasman u Premijer ligu. Domaćini nisu baš najbolje raspoloženi za predstojeći meč protiv Hulla. U posljednja dva kola zabilježili su poraze od Burnleya (0:3) i Bristol Cityja (0:1). Hull je osvojio 41 poen i nalazi se odmah iza svojih protivnika, na korak dalje, sa mečom manje. Hull je trenutno u dobrom ritmu jer su osvojili sedam bodova u zadnja tri meča. Ovaj rezultat je postignut zahvaljujući pobjedama nad QPR-om (3:0), Cardiffom (1:0) i remijem protiv Stokea (0:0).

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti