Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Manchester City i Watford

Sponzorski tekst

Liga šampiona je ponovo u akciji, a prvenstvo ne miruje ni sredinom sedmice. Svakog dana Mozzart kladionice za vas izdvajaju najviše kvote na svijetu, a utorak nije izuzetak.

Danas su u ponudi dvije promotivne kvote, a to su jedinica na Manchester City protiv RB Leipziga u revanš utakmici osmine finala evropske elite, kao i kec na Watford u okršaju sa Birminghamom u drugoj ligi Engleske.

15. marta nam stiže Mozzart Bet Race

Do sada nezapamćena trka počinje u Mozzartu 15. marta. A nagradni fond je 30.000. Pravila su jasna, učestvuj svaki dan do 09. 04. 2023. i nagrada je sigurna. Više pročitajte ovdje.

MANCHESTER CITY - RB LEIPZIG (UTORAK, 21.00), KEC 1.40

U prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona, Manchester City je izgledao neubjedljivo, ali je uspio da obezbjedi miran ishod protiv RB Leipziga u Njemačkoj, što je na kraju dalo nadu za sveukupni uspjeh. Nakon toga je aktuelni šampion Engleske uspio da zabilježi četiri pobjede u nizu, gdje je pored uspjeha u FA kupu savladao Newcastle (2:0), a u prošlom kolu prilično skromno savladao Crystal Palace (1 :0). U svim ovim duelima Građani su slavili ukupnim rezultatom 10:1. U 27 kola tekućeg prvenstva City je sakupio 61 bod i pet bodova zaostaje za Arsenalom. S druge strane, nakon poraza od Borusie Dortmund 2-1, Bullsi su pobijedili Monchengladbach sa 3-0, što im je na kraju omogućilo da se vrate u borbu za mjesto među prva četiri Bundeslige. 

WATFORD - BIRMINGHAM (UTORAK, 20.45), KEC 1.90

Watford je u posljednje vrijeme dosta usporio i dobio je samo jedan meč u prethodnih devet mečeva. Međutim, bodovna rezerva je tolika da se Hornetsi nalaze na 11. mjestu, a zaostatak u odnosu na prvih šest iznosi samo šest bodova. Na domaćem terenu, Watford je doživio samo četiri poraza i primio 16 golova u 17 mečeva. U prošlom meču Hornetsi su podbacili u duelu sa QPR-om (0:1). Birmingham je ove sezone sakupio 42 boda i nalazi se tek na 18. poziciji u Championshipu, ali je zaostatak od zone ispadanja prilično ugodan. Vrijedi napomenuti da ekipa ne izgleda strašno na gostovanju, jer je u 17 sučeljavanja uspjela osvojiti 19 bodova. Birmingham je za vikend prekinuo niz poraza pobjedom od 2-0 nad Rotherhamom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.