Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Šerifa i Zrinjskog

Sponzorski tekst

Nastavljaju se kvalifikacije za Ligu šampiona. U narednih mjesec i po dana bit će čistilište na putu do 32 najbolja tima na Starom kontinentu.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. U pitanju je jedinica na Šerif protiv Farula, kao i kec na Zrinjski protiv Urartua u sklopu revanša prvog kola kvalifikacija za evropsku elitu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

ŠERIF - FARUL (UTORAK, 19.00), KEC 2.00

Šerif je bio toliko siguran u svoje sposobnosti da prije početka kvalifikacija nije igrao ni prijateljske utakmice. I platio je cijenu za to, izgubivši od rumunskog rivala u Konstanci sa 1:0. Sada mu je potrebna samo pobjeda kod kuće, a kako bi izbjegao produžetke, mora slaviti sa barem dva gola razlike. Farul je pobjedom na domaćem terenu minimalnim rezultatom napravio korak ka sljedećem kolu. Rumunski šampion nije zablistao, čak je i moldavski šampion stvorio više šansi da stigne do gola, pa će Farulu biti teško da sačuva mir u revanšu.

ZRINJSKI - URARTU (UTORAK, 20:00), KEC 1.60

Zrinjski je odigrao dobar prvi meč protiv nadolazećeg protivnika Urartua u Armeniji. Mostarci su igrali solidno u odbrani, nisu jurišali u napadu, pa su i pored manjeg posjeda lopte i udaraca na gol izborili prednost od 1:0. Prvi put u istoriji Urartu je prošle sezone postao prvak Jermenije, pa ne čudi što su i pored inicijative u prvom meču izgubili. Jednostavno nema dovoljno iskustva da nastupi na ovom nivou takmičenja. Jermeni sada nemaju šta da izgube, a sve što im treba je pobjeda.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.