Nevjerovatno

Tiket za infarkt: Napoli Bosanca ostavio bez 100.000KM

Midhat Šljivak

Kladionica je mjesto gdje većina građana Bosne i Hercegovine pokušava koliko-toliko naći dodatne prihode novca.

Neki su manje-više uspješni. Često se može pročitati o velikim dobicima, ali mnogo češće malo sreće fali za ogromne isplate.

Dugo će ovu sedmicu pamtiti jedan Bosanac. On je odigrao sedmični tiket na kojem mu je iznos bio gotovo 100.000KM.

I sve je išlo kao po loju do subote. Čekao je gol Napolija protiv Atalante kako bi zaokružio i ovaj par, ali ga nije dočekao. Usprkos velikom broju šansi pred golom tima iz Bergama, gosti su slavili s 2:0, a kako je i jučer prošao sve parove, mogao je samo nijemo posmatrati tiket kojeg je odigrao.

Svi parovi zeleni, jedan crven, a falio je samo jedan gol Napolija, koji ga nije uspio zabiti iako su imali dobar dio meča i igrača više.

Sigurno je da će ovaj tiket nesretni kladioničar dugo pamtiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.