Imao je veliku sreću

Talentovani bokser jedva ostao živ nakon napada

Talentovani mladi bokser Caoimhin Hynes ima sreće što je ostao živ nakon što je napadut blizu poznate dvorane u glavnom gradu Sjeverne Irske, Belfastu.

Ovaj 20-godišnji bokser je napadnut dok je bio sa svojom djevojkom u ponedjeljak ujutru te je zadobio teške povrede u predjelo glave.

Odmah je prevezen u bolnicu te je podvrgnut operativnom zahvatu nakon čega se njegovo stanje stabiliziralo. 

Ovaj bokser važi za jednog od talentovanijih u srednjoj kategoriji, a nedavno je osvojio prestižni turnir Montana Belts u Parizu. Član bokserskog kluba Holy Trinity bi se trebao boriti naredne godine na Igrama Komonvelta, koje bi se trebale održati u Australiji. 

Njegov trener Mickey Hawkins posjetio ga je u bolnici te je novinarima rekao da je sreća pa je Hynes ostao živ nakon napada.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.