Velika evropska imena

Željo u Ligi prvaka: Ovo su svi potencijalni protivnici Plavih u play-offu

Endin Čaušević

Juniori sarajevskog Željezničara uskoro će saznati ime protivnika u play-offu Lige prvaka, a već je poznato s kim bi Plavi mogli igrati.

Izabranici Omera Joldića uspjeli su da izbore play-off Lige prvaka jer su u prva dva kola savladali bugarski Ludogorec, te zagrebačku Lokomotivu. Juniori Željezničara uskoro će saznati ime protivnika u narednoj rundi, a prema svemu sudeći to će biti neko od evropskih velikana.

Nakon što su se odigrali svi mečevi grupne faze Lige prvaka za juniore prvoplasirane ekipe idu direktno u osminu finala, dok će drugoplasirane svoju put tamo tražiti preko play-offa gdje je jedan od protivnika i Željezničar.

Plavi su večeras saznali sve potencijalne protivnike u play-offu najboljeg klupskog takmičenja na svijetu, a to su: Manchester United, Real Madrid, PSG, Atletico Madrid, Monaco, Sporting Lisabon, Spartak Moskva i Feyenoord.

U play-offu igrat će se samo jedna utakmica, a Željezničar će svog narednog protivnika ugostiti na Grbavici.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.