Odgađa se utakmica Željezničar - Široki Brijeg?

Revanš četvrtfinala Kupa BiH

Odgađa se utakmica Željezničar - Široki Brijeg?

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara večeras na Grbavici bi trebali igrati revanš utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega.

Izabranici Admira Adžema prošle sedmice slavili su na Pecari sa minimalnih 1:0 i nalaze se u dobroj situaciji pred revanš meč na domaćem terenu. Utakmica na Grbavici trebala bi početi u 18 sati, ali postoji mogućnost da se odgodi zbog loših vremenskih uslova.

Naime, problem za odigravanje ove utakmice pravi gusta magla koja se nadvila nad glavnim gradom Bosne i Hercegovine. Kako sada stvari stoje uslovi za igru ne postoje. Ekipe zajedno sa sudijama će izaći na teren u zakazanom vremenu i ako se ne bude s jednog gola vidio drugi utakmica će po Pravilima nogometne igre biti odgođena.

Ukoliko sudija odluči da odgodi susret on bi trebao biti odgođen za 24 sata, ali postoji mogućnost da meč bude odigran sutra u ranijem terminu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi