Pala magla do pola Grbavice: Odgođen meč Željo - Široki
Gusta magla se nadvila nad Dolinom ćupova

Zbog loših vremenskih uslova

Pala magla do pola Grbavice: Odgođen meč Željo - Široki

E. Čaušević

Revanš utakmica četvrtfinala Kupa BiH između Željezničara i Širokog Brijega koja se trebala igrati večeras na Grbavici je odgođena.

Glavni sudija ove utakmice Dragan Petrović odlučio je da se utakmica ne može odigrati zbog loših vremenskih uslova. Naime, problem za odigravanje meča pravi gusta magla koja se nadvila nad Dolinom ćupova.

Sudija je zajedno sa kapitenima obje ekipe izašao na teren, te je donio odluku da se meč ne može odigrati jer se ne ispunjavaju pravila nogometne igre, odnosno, da se jasno ne vidi s jednog gola na drugi.

Prema Pravilniku utakmica se mora odigrati u roku naredna 24 sata, a postoji mogućnost da će se igrati sutra u ranijem terminu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komedija
Vazda komedija sa Zeljom. Imaju vise odgodjenih utakmica nego pehara zadnjih pet godina.
7 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi