Pruža veoma dobre partije ove sezone, a priznaje da je presretan zbog poziva selektora

Prvotimac Mladosti se našao na spisku Vinka Marinovića

Bojo: Poziv selektora gledam kao nagradu, ali vjerujem i da će me dodatno motivisati

Samir Mlaćo

Nakon remija protiv Širokog Brijega (1:1), Mladost iz Doboja kod Kaknja će seriju dobrih igara pokušati nastaviti u subotu na svom terenu protiv Radnika iz Bijeljine. Dobojlije su na Pecari pokazali svoje kvalitete,  a sada se nadaju tri boda protiv Radnika.

Zasigurno jedna od glavnih uzdanica šefa struke Mladosti Adnan Zildžovića će biti novopočeni mladi reprezentativac BiH Petar Bojo.

"Atmosfera u ekipi je odlična, pogotovo nakon što smo se iz Širokog Brijega vratili neporaženi. Radimo dobro i vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezulta protiv Radnika", ističe Bojo za SportSport.ba.

Presretan je zbog poziva selektora U-21 reprezentacije BiH Vinka Marinovića za prijateljski duel protiv odgovarajuće selekcije Azerbejdžana.

"Velika mi je čast što sam pozvan u mladu reprezentaciu. Mnogo mi znači ovaj poziv, gledam kao nagradu za dobre partije koje sam pružao i zahvaljujem se selektoru Vinku Marinoviću na ukazanom povjerenju koje će vjerujem opravdati na najbolji mogući način. Mislim da će me poziv dodatno motivisati da nastavim sa još boljim radom i zalaganjem", dodao je Bojo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bojo je ranije nosio dres kadetske i juniorske reprezentacije naše zemlje.

"Zahvalio bih se svim dosadašnjim selektorima, pogotovo prvom selektoru Sakibu Malkočeviću kojem želim brz oporavak", dodao je prvotimac Mladosti koje je ove sezone u Pl upisao 15 nastupa, te dodao tri pogotka i jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.