Spreman za narednu sezonu

Novi dres Liverpoola: Povratak detalja posljednji put viđenog 1984. godine

Borba za titulu u Engleskoj i dalje traje. Iako je Manchester City u boljoj situaciji jer uz dva boda manje ima i utakmicu manje od Redsa, još uvijek su realne šanse Liverpoola da u narednu sezonu uđe kao prvak Engleske.

Ono što je sigurno jeste da će Liverpool u sezonu 2019/2020 ući sa novim dresovima.

Danas je FootyHeadlines objavio ekskluzivne slike novog prvog dres Liverpoola, a isti bi uskoro trebao biti zvanično predstavljen.

Novi prvi dres Liverpoola će biti, naravno, crvene boje, ali se New Balance ovaj put odlučio za nešto svjetliju nijansu.

Klupski logo, ali i logo proizvođača će i ovaj put biti zlatne boje, dok će se na novom dresu naći jednostavna kragna sa bijelim "ukrasom".

Također, na novom Liverpoolovom dresu će se nalaziti suptilne bijele vodoravne linije, a iste su se posljednji put na dresu tima sa Anfielda mogle vidjeti još 1984. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.