Srdačan pozdrav večerašnjih rivala

Pjesma navijača Celtica odjekivala u kafiću, a onda su se pojavili navijači Sarajeva!

E. Čaušević

Na Koševu se večeras igra utakmica prvog pretkola Lige prvaka u kojoj će snage odmjeriti Sarajevo i Celtic.

Sigurno je da je bordo klub dobio najtežeg mogućeg protivnika u prvom pretkolu Lige prvaka, ali su igrači Sarajeva poslali jasnu poruku da se neće tek tako predati i da će dati svoj maksimum u ovom dvomeču.

Prvi meč igra se večeras od 19:45 sati na Koševu, a očekuje se da će Sarajevo imati veliku podršku svojih navijača. Također, neće izostati ni podrška navijača Celtica.

Naime, velika grupa navijača škotskog prvaka doputovala je u Sarajevo, a baza im je ovih dana Celtic pub. Upravo i danas se ovdje za utakmicu "zagrijava" veliki broj navijača Celtica.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U jednom trenutku u ovaj pub došla je i grupa navijača Sarajeva koja je srdačno dočekana. Navijači večerašnjih rivala su se pozdravili i čak zapjevali zajedno i poslali jednu fantastičnu sliku i poruku pred večerašnji susret na Koševu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.