Pjesma, pivo i utakmica: Pogledajte kako se navijači Celtica "zagrijavaju" za okršaj protiv Sarajeva

Spremni su za navijanje

Pjesma, pivo i utakmica: Pogledajte kako se navijači Celtica "zagrijavaju" za okršaj protiv Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva večeras na koševu igraju protiv Celtica meč prvog pretkola Lige prvaka.

Škotski prvak će na Koševu imati podršku svojih navijača, a pojedini fanovi Celtica već nekoliko dana borave u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, te ne kriju da ih je Sarajevo oduševilo.

Većina njih je sretna što je u Sarajevu sve tako jeftino u odnosu na Glasgov, a naravno to se najviše odnosi na alkoholna pića. Njihova "baza" ovih dana je kultni Celtic pub u kojem su se okupili i danas.

Utakmica na Koševu igra se večeras od 19:45 sati, a pojedini navijači Celtica već su počeli sa "zagrijavanjem". Raspoloženje im je na vrhunskom nivou, a ostale goste ovog puba zabave pjesmama o voljenom klubu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Navijači Celtica poznati su po tome što zbog svog kluba putuju širom svijeta, a sada ih je put donio i do Sarajeva. Neki od njih su nam jučer rekli da im je dolazak u glavni grad BiH jedno od najboljih gostovanja ikad.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ibro
Malo se ljudi opustili,znaju da nisu zene tu da im ne kljucaju po gkavi.Raspolozeni veseli bolje nego kad komsije dodju samo se tuku
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi