Stiže slavni Celtic: FK Sarajevo objavio upute za navijače o kretanju i ponašanju na utakmici

Meč se igra večeras od 19:45 sati

Stiže slavni Celtic: FK Sarajevo objavio upute za navijače o kretanju i ponašanju na utakmici

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva večeras pred svojim navijačima igraju protiv slavnog Celtica utakmicu prvog pretkola Lige prvaka.

Utakmica na stadionu Asim Ferhatović-Hase igra se od 19:45 sati, a kapije stadiona će biti otvorene već u 16:45. sati. Oko pojedinih dijelova stadiona bit će postavljena ograda u cilju vršenja pretkontrole. Prolazak će biti moguć isključivo pokazom pojedinačne ulaznice za utakmicu, sezonske ulaznice ili bijele članske kartice.

Na istoku C5, zapadu A6 i sjeveru D3 kapije na desnoj strani bit će isključivo za vlasnike sezonskih i bijelih članskih. Osobama u alkoholiziranom stanju i pod dejstvom narkotika ulaz na stadion bit će onemogućen.

Svi predmeti koji mogu na bilo koji način ugroziti sigurnost gledalaca na stadionu bit će oduzeti prilikom pregleda na pretkontrolama.

Saobraćaj oko stadiona bit će potpuno zatvoren u terminu od 15 do 22h i zbog toga molimo sve posjetioce da vozila ostave na obližnjim parking mjestima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iz bordo kluba mole sve navijače da se ne zadržavaju na stepenicama, te da prate upustva redara. Za gledaoce sa BORDO VIP ulaznicama omogućen je parking ispred porodilišta Jezero, kojem mogu pristupiti isključivo uz odgovarajuću pristupnicu. Parking ispred dvorane Zetra bit će zatvoren.

Fudbalski klub Sarajevo apeluje na navijače da se pridržavaju navedenih uputa, te da se izbjegne korištenje pirotehničkih sredstava za vrijeme susreta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi