Jokić od umora jedva pričao, čuo da novinar priča na srpskom jeziku i sve se promijenilo: "Ej, ćao"

Lice mu se ozarilo kada ga je čuo

Jokić od umora jedva pričao, čuo da novinar priča na srpskom jeziku i sve se promijenilo: "Ej, ćao"

Endin Čaušević

Nikola Jokić odigrao je fantastičan meč u ponedjeljak protiv Los Angeles Lakersa i najzaslužniji je što Denver Nuggetsi sada vode sa 2:0 u toj seriji. Nakon meča održana je i press konferencija, a hit na društvenim mrežama je Jokićeva reakcija kada je čuo da mu se jedan od novinara obraća na srpskom jeziku.

Denver je pobijedio Lakerse u svojoj dvorani sa 101:99, a odlučujući šut sa zvukom sirene pogodio je Jamal Murray. No, junak domaćih ponovo je bio Nikola Jokić jer je odigrao još jedan maestralan meč.

Jokić je protiv Lakersa upisao triple-double učinak sa 27 poena, 20 skokova i deset asistencija, te Denver sada vodi sa 2:0 u seriji koja se seli u Los Angeles.

Nakon utakmice održana je press konferencija, a pred novinarima pojavio se upravo Jokić.

Srbijanski košarkaš potrudio se da odgovori na što više pitanja iako je bilo jasno da je vidno umoran nakon izuzetno uzbudljive i naporne utakmice u kojoj je uspio vratiti svoj tim u meč iako su imali 20 poena zaostatka.

Jokić je pričao o utakmici protiv Lakersa i kada je čekao nestrpljivo kraj press konferencije desila se situacija koja mu je ozarila lice.

Oglasi

Naime, na press konferenciji bio je i jedan od srbijanskih novinara koji je dobio priliku da postavi Jokiću pitanje, a on je to uradio na srpskom jeziku što je ovog košarkaša itekako oduševilo.

"Nikola, Lakersi su bili šampioni...", počeo je da priča ovaj novinar, a Nikola se itekako iznenadio, te mu se ozarilo lice kada je čuo srpski jezik i kratko je dobacio: "Ej, ćao".

@draganivanjica

🇷🇸| Nikola se uvek obraduje kada čuje srpski u Americi. #nuggets #nuggetsnation #denvernuggets #dnvr #mvp #jokic #nikola #nikolajokic #joker #nba #nbaserbia #nbabasketball #nbamvp #nbaplayoffs #playoffs #lakers #lalakers #losangeleslakers #lbj #lebron #james #lebronjames #basketball #kosarka

♬ original sound - Dragan🔴⚪

Srbijanski novinar je postavio Jokiću pitanje vezano za to da su Lakersi prije svega tri godine bili prvaci NBA lige, a sada su ih Nuggetsi uspjeli da dobiju u deset mečeva zaredom iako se njihov tim nije bitno mijenjao.

Naravno, pitanje i Jokićev odgovor na kraju su se našli u potpuno drugom planu jer reakcija srbijanskog košarkaša kada je čuo srpski jezik postala je hit na društvenim mrežama.

@espn

Ears perked up immediately 😅🇷🇸 (via dnvr_nuggets/X) #nikola #jokic #serbia #basketball

♬ original sound - ESPN

Naredna dva meča ovih rivala igraju se u Los Angelesu. Treći okršaj u seriji Lakersa i Nuggetsa igra se 26. aprila, a potom igraju ponovo dva dana kasnije.

Top Komentari

Agger_44
Pa zar nije vako svima koji su otišli iz svoje rodne grude (čitaj bosne hrvatske srbije) U njemačkoj na baustelu ili negdje u svijetu kad čuješ "svog" odmah promjeniš izraz lica i odmah je "tvoj" tako nema bosnjo srbenda i ******a ustasa.
1 0
hz_033
"Srbijanski teniser potrudio se da odgovori na što više pitanja iako je bilo jasno da je vidno umoran nakon izuzetno uzbudljive i naporne utakmice u kojoj je uspio vratiti svoj tim u meč iako su imali 20 poena zaostatka" hahahha cuj teniser
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi