Foto - EPA

Sve je došlo u javnost

Žestoko je u Bayernu pred meč sa PSG-om: Nastavlja se 'obračun' Flicka sa Salihamidžićem

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern večeras će ugostiti PSG u prvom duelu četvrtfinala Lige prvaka.

Aktuelnom prvaku Evrope pred ovaj meč ne cvjetaju ruže unutar kluba, a ponovo su u sukobu direktor Hasan Salihamidžić i Hansi Flick.

Nakon što je legenda njemačkog fudbala Lothar Matthaus javno rekao da će se Bayern morati riješiti Salihamidžića ili Flicka, Bild donosi nove informacije o velikim neslaganjima unutar bavarskog velikana.

Trener Flick saopštio je rukovodstvu kluba da će odluku o svojoj budućnosti donijeti na kraju sezone jer trenutno nije zadovoljan dešavanjima unutar kluba i svojom ulogom u odlučivanju.

Tenzije između njega i Salihamidžića su ogromne. Flick želi da se više pita o dovođenju igrača, a Brazzo sa druge strane ne želi da mu se trener miješa u posao za koji je zadužen.

Klub je u svom stavu jasan. Transfere je uvijek radilo rukovodstvo kluba i trenerov posao je da radi sa onim igračima koje mu klub angažuje.

Sukob Flicka i Salihamidžića traje već dugo. Očigledno je da će čelnici Bayerna morati da izaberu između jednog od njih, a vidjet ćemo za koga će se odlučiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

MaxBet nudi sjajne kvote na meč Bayern - PSG koji se igra u Minhenu. OVDJE imate kompletnu ponudu, uživajte u najboljem klađenju!

Zapratite MaxBet na Facebooku i Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.