Mozzart promo kvote

Jedinice na Dortmund i WBA najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Sezona klupskog fudbala se zahuktava. Počela je nokaut faza Lige šampiona, uskoro će biti borbe u Ligi Evrope i Ligi Konferencija, a ove srijede u prvom planu su evropska elita i njen standardni pratilac Championship.

Mozzart kladionice su za danas pripremile dvije promotivne kvote, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. To su jedinica na Dortmund protiv Chelsea u prvom susretu osmine finala Lige šampiona, kao i kec na WBA u sudaru sa Blackburnom u okviru najpopularnije druge lige na planeti.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

DORTMUND - CHELSEA (SRIJEDA, 21.00), KEC 2.55

Borussia Dortmund je nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru i zimske pauze upisala šest uzastopnih pobjeda, a tim je postigao najmanje dva gola po meču. Milioneri su u prvenstvu Bundeslige u 20 kola zabilježili 13 pobjeda i samo jedan remi, a sa 40 bodova zauzimaju treću poziciju na tabeli. U posljednjoj utakmici Dortmund je u gostima savladao Werder Bremen (2:0). U Ligi šampiona susret sa Chelseaem biće prvi u istoriji, a Borusia treba da pronađe recept za uspjeh, jer borbe protiv engleskih klubova na Signal Iduna Parku nisu bile uspešne kroz istoriju. Chelsea ide u Njemačku u užasnoj formi i niskog morala. Neriješeno 1-1 protiv West Hama u subotu znači da su Plavi pobijedili u samo jednoj od osam mečeva u 2023. i da nisu postigli više od jednog gola ni u jednoj od tih utakmica. U prvenstvu Premijer lige Chelsea je u 22 kola ostvario osam trijumfa i sedam remija, a sa 31 bodom nalazi se tek na 10. poziciji.

WBA - BLACKBURN (SRIJEDA, 21.00), KEC 1.80

West Brom je bio izuzetno promjenljiv ove sezone. WBA je važio za jednog od glavnih kandidata za plasman u Premijer ligu, ali trenutno zauzima tek 10. mjesto na tabeli. Istovremeno, još uvijek postoji šansa za plasman u play-off zonu jer je šestoplasirani Watford tri koraka ispred. U prošlom kolu WBA je u gradskom derbiju izgubio 2:0 od Birminghama, doživjevši drugi poraz u posljednja tri kola Championshipa. Blackburn sveukupno ima dobru sezonu, ali pokušaji da se učvrste u prvih šest do sada su bili neuspješni. Tim sa Ewood Parka nalazi se na devetom mjestu sa 45 bodova, dva boda zaostatka za play-off zonom. Blackburn je u prošlom kolu remizirao 1:1 sa Watfordom, što mu je bilo treće neriješeno, a na slavlje čeka već četiri kola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.