Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Bayern i Norwich

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Bayern i Norwich

Sponzorski tekst

Liga šampiona se vraća u akciju nakon nikad duže pauze, a prvenstvo ne miruje ni sredinom sedmice. Svakog dana Mozzart kladionice za vas izdvajaju najviše kvote na svijetu, a utorak nije izuzetak.

Danas su u ponudi dvije promotivne kvote, i to dvojka na Bayern protiv PSG-a u okršaju za prolaz u četvrtfinale Lige prvaka, kao i kec na Norwich u okršaju s Hullom u sklopu Championshipa.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

PSG - BAYERN (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2.65

PSG je važio za glavnog favorita u svojoj grupi Lige šampiona, ali sveci nisu uspjeli da je osvoje. Bez ijednog poraza Parižani su završili iza Benfice, a za rivala su u osmini finala dobili Bayern. U francuskom prvenstvu sveci vode na tabeli, ali imaju samo pet bodova prednosti od drugoplasiranog Marseillea. Istovremeno, ekipa je u veoma lošoj formi, jer je vezala dva poraza. Bayern se našao u veoma teškoj grupi Lige šampiona, ali nije imao problema. Ni Barcelona, ni Inter, a još više Victoria Plzen, nisu uspjeli da pruže adekvatan otpor timu iz Minhena, pa je gigant pobjedio u svih šest mečeva. Istovremeno, u Bundesligi Bayern nije tako miran, iako vodi na tabeli, ali samo bod ispred Union Berlina. Bavarci su stabilizovali formu, nakon tri remija dobili su tri.

NORWICH - HULL (UTORAK, 20.45), KEC 1.90

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Norwich je na desetoj poziciji na tabeli drugog ranga Engleske. Kanarinci imaju 42 boda i udaljeni su četiri koraka od šeste pozicije, što im daje pravo da se bore za plasman u Premijer ligu. Domaćini nisu baš najbolje raspoloženi za predstojeći meč protiv Hulla. U posljednja dva kola zabilježili su poraze od Burnleya (0:3) i Bristol Cityja (0:1). Hull je osvojio 41 poen i nalazi se odmah iza svojih protivnika, na korak dalje, sa mečom manje. Hull je trenutno u dobrom ritmu jer su osvojili sedam bodova u zadnja tri meča. Ovaj rezultat je postignut zahvaljujući pobjedama nad QPR-om (3:0), Cardiffom (1:0) i remijem protiv Stokea (0:0).

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti