Mozzart promo kvote

Nigdje drugo na svijetu kvote na njihove pobjede neće biti tako velike

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica, puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljive fudbalske utakmice, pa su za neke od njih Mozzart kladionice pripremile iznenađenje.

Fokus je na španskoj Primeri i portugalskoj Primeiri. Tačnije, Atletico Madrid i Famalicao, čije će pobjede protiv Girone i Casa Pie u svakom trenutku biti najviše na svijetu u Mozzartu.

15. marta nam stiže Mozzart Bet Race

Do sada nezapamćena trka počinje u Mozzartu 15. marta. A nagradni fond je 30.000. Pravila su jasna, učestvuj svaki dan do 09. 04. 2023. i nagrada je sigurna. Više pročitajte ovdje.

GIRONA - ATLETICO MADRID (PONEDJELJAK, 21.00), DVOJKA 2.15

Konačno, Atlético Madrid je uhvatio malo zamaha, podigao formu, a Sevilla je to najviše osjetila. Andalužani su prošlog vikenda ispraćeni iz Madrida sa šest golova u mreži (6:1). Zamah koji su uhvatile Jorgandđije će pokušati da nastave u Kataloniji protiv Girone, gdje traže četvrtu pobjedu u posljednjih pet prvenstvenih utakmica. Čini se da je Atlético sretan što neće igrati u drugim takmičenjima, jer su ostali samo u Primeri, vezali su šest utakmica bez poraza i izborili se za treću poziciju na tabeli. Girona je i na kraju zime popravila formu, u posljednjih pet kola imaju tri pobjede i dva poraza, što im je dovoljno da pobjegnu iz zone ispadanja, na 12. poziciju. Atlético nikada nije izgubio od Girone u 21. vijeku, a nakon pet uzastopnih remija, Madrid je trijumfovao u posljednja dva susreta. Ove sezone, sredinom oktobra, sa 2:1.

FAMALICAO - CASA PIA (PONEDJELJAK, 21.15), KEC 2.20

Čini se da sa Famalicaom nema sredine, ili igra dobro i pobjeđuje ili gubi. Od početka portugalskog prvenstva remizirao je samo tri puta. U posljednjih šest mečeva imaju tri pobjede i remi, pa nakon 23 meča imaju 27 bodova. Ako danas trijumfuje, stići će do 10. pozicije i sačuvati šansu za plasman u Konferencijsku ligu. Novi prvoligaš Casa Pia i dalje je jedno od najvećih iznenađenja, sedmi je na tabeli, sa pet bodova manje od petoplasirane Vitoriee Gimaraes. Iako je Casa Pia u lošoj formi, prošla je pet mečeva bez pobjede (dva remija i tri poraza) prije nego što je prošlog vikenda na svom terenu pobijedila Ferreiru sa 2:1. U septembru je Casa Pia pobedila Famalicao sa 1:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.