Milošević pred duel u Mostaru: "Zrinjski je jedna od najboljih ekipa"

Sutra se igra prva utakmica finala Kupa BiH

Milošević pred duel u Mostaru: "Zrinjski je jedna od najboljih ekipa"

Esmer Oštraković

Sutra će biti odigrana prva utakmica u okviru finala Kupa Bosne i Hercegovine. U Mostaru se sastaju Zrinjski i Borac.

Danas su igrači Borca otputovali u Mostar gdje ih čeka jedna od najbitnijih utakmica u ovoj sezoni.

Ispred Borca su pred ovu utakmicu govorili su Alen Jurilj i Marko Milošević.

"Svaki naš dvoboj ove godine bio je sadržajan, igrao se dobar fudbal, izuzev prvog kada je bilo neriješeno. Ostale dvije utakmice bile su 'guste', mi smo slavili u prvoj, oni u drugoj i dobro se poznajemo. Znamo taktički sve o njima i nadamo se pozitivnom rezultatu u sutrašnjem meču.

Kup utakmice su drugačije od onih u prvenstvu. Svaka greška može biti presudna, pogotovo kada se dođe u završnu fazu kada svaki gol odlučuje. Koncentracija mora biti na višem nivou, nema se prava na kiks. Došli smo do finala i nadam se da ćemo na kraju uzeti Kup BiH i tako obradovati naše navijače", rekao je Jurilj.

Milošević smatra da sutra nema favorita.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Sigurno da je Zrinjski jedna od najboljih ekipa. Oni su to pokazali i u Evropi, ne samo u duelima s nama. Ove dvije utakmice koje smo igrali mogle su da odu na obje strane. U jednoj smo uspjeli da pobijedimo, drugu smo izgubili, a mislim da su detalji odlučili obje utakmice."

Glavni sudija sutrašnje utakmice je Sabrija Topalović iz Zenice, a revanš utakmica biti će odigrana 22. maja u Banjaluci.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
miloševiću, zrinjski je najbolja ekipa u bih, i sutra je favorit.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi