Barcelona slavila, Halilović debitovao

Adnan Beganović

U prijateljskom susretu Barcelona je s minimalnih 1:0 savladala Huelvu Recreativo, a prve minute u dresu katalonskog diva upisao je i Alen Halilović, igrač koji još uvijek može zaigrati za naš nacionalni tim.

U prvom susretu pod vodstvom Luisa Eriquea Barcelona je slavila s minimalnih 1:0, a jedini pogodak na susretu postigao je Joan Roman. 

Enrique je u prvom poluvremenu na teren poslao sljedeću postavu: Masip, Montoya, Edgar le, Bagnack, Grimaldo, Babunski, Sergi Roberto, Halilović, Adama Traore, Munir i Dani Nieto, dok su u drugom dijelu igrali: Ter Stegen, Diagne, Patric, Semper, Joan Ramon, Dongou, Bartra, Afellay, Deulofeu, Sandro Ramirez, Lucas i Camara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.