Nesposobnost čelnika Barcelone je nevjerovatna

Dogovorili transfer, pa se predomislili

Nesposobnost čelnika Barcelone je nevjerovatna

E. Čaušević

Barcelona se ovog ljeta nije proslavila što se tiče ljetnog prelaznog rok, a navijači ovog kluba smatraju da je ovo jedan od najgorih transfer rokova u posljednjih desetak godina.

Doduše, katalonski klub je uspio dovesti četiri nova igrača, ali navijači Blaugrane nisu zadovoljni odrađenim i vjeruju da ovoj ekipi fali još nekoliko zvučnih imena. Nakon odlaska Neymara u PSG čelnici Barce su se fokusirali najviše na dovođenje Philippea Coutinha, ali na kraju nisu uspjeli.

Španski mediji objavili su danas da je jedan od želja Barce bio i napadač Juventusa Paulo Dybala, te je navodno s ovim igračem bio dogovoren transfer. Kako pišu mediji na Pirinejima Juventus je želio 120 miliona eura za ovog igrača što je Barcelona prvobitno i prihvatila, ali onda se sve preokrenulo.

Navodno, čelnici Barcelone imali su veliku želju da dovedu Coutinha koji je postao njihov prioritet ovog ljeta. Dovođenje Dybale palo je u drugi plan što je naljutilo Argentinca koji je na kraju poručio da dogovor propada, te da on ostaje u Juventusu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dybala je nekoliko dana nakon toga odlučio da zaduži dres sa brojem deset u Juventusu čime je jasno dao do znanja Barceloni da ostaje u Staroj dami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi