Peto pojačanje za novu sezonu

Dejana Kulić nova igračica Jedinstva AtlasRelax

D. Rakanović

Ženski rukometni klub Jedinstvo AtlasRelax sklapa igračku križaljku za narednu sezonu. 

Viceprvakinje Bosne i Hercegovine angažovale su 21-godišnju Dejanu Kulić koja igra na poziciji srednjeg beka. 

Kulić je prošle sezone nastupala za ekipu kragujevačkog Radničkog u susjednoj Srbiji, a sa ekipom iz Tuzle dogovorila je jednogodišnju saradnju. 

Ovo je peto pojačanje u prethodnom periodu za ekipu Jedinstva koje su prije toga angažovale golmana Ivanu Rajković koja je došla iz RK Rtanj, Ivanu Sikimić iz Mladost Nova Pazova, te Šejlu Kararić i Adrijanu Damjanović koje su prošle sezone nastupale za ekipu Mire iz Prijedora. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (Ž):

Pored toga, ugovore sa Jedinstvom produžile su Neira Midžić, Admira Zvekić, Martina i Matea Šumelj, a isto se u narednim danima očekuje i od Armine Isić, Dore Vrdoljak i Marijane Sorak.

Za novog trenera imenovan je domaći stručnjak Damir Cipurković. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.