Trener Plavih dobro raspoložen

Osim iznenadio novinare na pressici, a sebe zabavio: Kakvu je muziku pustio?

Trener FK Željezničar Amar Osim važi za jednu od najinteresantnijih ličnosti u bh. fudbalu pa je gotovo svaka njegova press konferencija vrlo zanimljiva.

Tako je bilo i danas kada se Osim pojavio u Plavom salonu jer je u 13.00 sati bila zakazana pressica Plavih pred sutrašnji duel protiv Širokog Brijega.

Tačno minut ranije pred novinare se pojavio Osim koji je bilo vidno raspoložen, a 'pratila' ga je i vesla muzika kojoj je trener Plavih pokretima tijelom odgovorio na adekvatan način.

To je nasmijalo prisutne novinare, kao i samog Osima kod kojeg se vidjelo da u opuštenoj atmosferi dočekuju sutrašnju utakmicu protiv Širokog iako je naravno vrlo dobro upoznat o tome koliko je ona bitna.

U video prilogu možete pogledati kako je sve to izgledalo:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.