12

Komentari (12)

MLADOST
Tip radi svoj posao učinkovito i kako treba za svoj klub. Što se izjava tiče, nije u oblacima i nije prepotentan, odmjeren i umjeren. Želju je preuzeo u kritičnom trenutku, kada se nalazio u ogromnoj dubiozi, koju je uspješno prekinuo. Od igračkog kadra koji je zatekao i one koje je doveo, koji su bili slobodni, a u skladu sa budžetom kluba, je ustabilo klub koliko je mogao. To je ono što se gleda i što bi se trebalo gledati kod trenera. Gafovi i lapsusi se dešavaju svakome, neko ih komentariše ovako ili onako, ali to je i nebitno, poso' se gleda i učinak.
Div iz šehera
Bruka za sviju
kemoo
Alo kompleksasi previše ste ljubomorni i zatucani... Kada postignete nešto kao ovaj čovjek pogotovo ti casimiro onda pričaj nešto a do tada tiho samo tiho živi svoj usrani život i traži pažnju aa niko te ne je*e ni 2% tkd. da treba te biti stid ko si ti. Previše si glup da shvatis neke stvari a vi pitari sto se malo predstavljamo kao manijaci fino vam rade kompleksi da vas je na tribinama ko u medijima sada bi od ulaznica doveli Neymara tkd. pssst
casimiro
A kad ne zasluzujemo zasto je gospodin sjeo na klupu???Zasto je svim silama tezio da dodje po tvom misljenju u seljacki klub sa seljackim navijacima u seljackoj drzavi!!!!zasto nije otisao u Dinamo,Zvezdu????Ne moze vise maglu prodavati ni u Emiratima!!!!
Reprezentativac
Hahhahaha, ti si jedan gigant Amare! Tako i treba, nas narod, publika, navijaci, sav olos ove drzave i ne zasluzuju bolje!!! Frajer je toliko inteligentan da vam salje skrivene poruke, samo treba biti dovoljno kadar da ih covjek procita! Jos jednom svaka cast!
casimiro
Ne moras svojom bahatoscu dokazivati nad tim pijunima od novinara svoju silu.dokazi na terenu,napravi rezultat pa se onda sprdaj...Ne pali to vise klaunu!!!!
teddy sheringham
Kakav klub, takav trener. A i muzika.
ljoze01
Prvo retarde maloumni, pričaš o najtrofejnijem i najboljem klubu u državi, drugo ne znam šta si ti u životu postigao pa imaš vremena da sereš po sportsport u komentarima, treće šta imaš protiv muzike idiote?
1981mostar
zasto biti mauricio pochetino kad mozes biti braco vrbanjusa
casimiro
Kakav kloc!!!Stid me ko nam je trener!!!
AmarHZ
i mene bi bilo,samo što je nama bog na klupi
Analiticar
Jos jedan prevarant i klaun.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.