Vico Zeljković poslao poruku Pjaniću: Vrata Saveza su ti uvijek otvorena

Predsjednik N/FSBiH

Vico Zeljković poslao poruku Pjaniću: Vrata Saveza su ti uvijek otvorena

Eldar Ganibegović

Miralem Pjanić se danas oprostio od reprezentacije Bosne i Hercegovine, a poruku je i to kakvu dobio od predsjednika N/FSBiH, Vice Zeljkovića.

Nakon 16 godina igranja za reprezentaciju došao je kraj. Poslije 115 nastupa za Bosnu i Hercegovinu oprostio se Miralem Pjanić.

"Završava se tako polako jedna era reprezentacije Bosne i Hercegovine, a Pjanić je to obznanio na Instagramu. 

Poslije 16 godina za moju Bosnu i Hercegovinu došao je trenutak da kažem završeno je. Ovo je sigurno jedna od najtežih odluka koje sam morao donijeti, ali s ogromnim ponosom i istinskim zadovoljstvom kažem - dosta je.

Odigrao sam 115 utakmica, iskusio toliko radosti, odlazak na Svjetsko prvenstvo - sve je to bio san koji sam imao kao malo dijete i koji je postao stvarnost.

Uvijek sam s ljubavlju i ponosom nosio dres svoje države, igrao za svoj narod, za naše vjerne navijače diljem svijeta.

Oglasi

Hvala svim selektorima, medicinskom osoblju i ekonomima koji su nam bili oslonac u ovom putovanju.

Hvala bh fanatikosima što su vjerovali u mene i pomogli mi da ostvarim svoj san i igram za državu koju volim. Najveća zahvalnost ide mojim roditeljima i cijeloj porodici- bili ste moja snaga i podrška kroz sve. U svakom klubu u kojem sam igrao bio sam ponosan Bosanac , uvijek težio biti uzor našoj djeci, nadajući se da će i oni jednog dana kročiti u najveće svjetske klubove.

Reprezentaciji želim sve najbolje u budućnosti. Sergej, majstore, želim ti sve najbolje, bio si mi uzor. Vodio si nas do visina, nadam se da ćeš nas ponovno povesti na putu ka uspjehu. Volim te Bosno moja", napisao je Pjanić.

U komentarima na toj objavi javili su se mnogi. Među prvima Edin Džeko, Sergej Barbarez, Zvjezdan Misimović...

Jedan od najupečtaljivijih komentara ostavio je predsjednik N/FSBiH, Vico Zeljković. Pjaniću je poručio da su mu vrata N/FSBiH uvijek otvorena.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Hvala za sve majstore, mnogo ćeš nedostajati reprezentaciji, kao čovjek i kao fudbaler. Vrata NS/FS BiH su za tebe uvijek otvorena", napisao je prvi čovjek N/FSBiH.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

Dinamozg
On je taj koji određuje kome su vrata otvorena a kome ne. Kao sa je igrao ne znam di. To je strasno.
0 1
Drakula
Prodana si p ako dozvolis da te pohvsli dodin potrcko i rasturac reprezentacije i lige
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi