Ko će slaviti?

Derbi na Koševu: Kvote za okršaj protiv Sarajeva mogu iznenaditi navijače Borca

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na svom terenu protiv Borca u okviru derbija sedmog kola Premijer lige BiH.

Nakon reprezentativne pauze konačno se nastavlja Premijer liga BiH, a već sutra nas očekuje spektakl na Koševu i okršaj Sarajeva i Borca. Banjalučani su trenutno prvoplasirani sa 12 bodova, dok je Sarajevo treće i ima samo jedan bod manje.

Utakmica na Koševu igra se sutra od 20 sati i sigurno je da će biti u centru pažnje. Sarajevo i Borac ranije su znali igrati itekako zanimljive susrete i zbog toga s razlogom sutra treba očekivati dosta uzbuđenja.

Pred ovu utakmicu poznate su i kvote na kladionicama, a očekivano Sarajevo ima ulogu favorita.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kvota u bogatoj ponudi kladionice MOZZART na pobjedu bordo kluba je 1.85, dok je kvota na pobjedu gostiju sigurno sve iznenadila bez obzira što Borac još od 25. septembra nije upisao pobjedu u Premijer ligi protiv sutrašnjeg rivala.

Što se tiče kvota za derbi Sarajeva i Borca njih možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.