"Vinko mi je prijatelj, sada i ljuti protivnik, ali želim rezultat kojim ostajemo na prvom mjestu"
Foto - fkborac.net

Vlado Jagodić pred dolazak na Koševo

"Vinko mi je prijatelj, sada i ljuti protivnik, ali želim rezultat kojim ostajemo na prvom mjestu"

M. Šljivak

FK Borac sutra u  7. kolu Premijer lige BiH gostuje FK Sarajevo.

Deset godina Borac nije slavio na Koševu. Posljednji put su na terenu slavili 2010. godine sa 1:0, a tri godine kasnije su pobjedu upisali za zelenim stolom zbog utrčavanja domaćih navijača u 70. minuti meča.

Trener Vlado Jagodić je optimističan . Respektuje Sarajevo, ali vjeruje u dobar rezultat

"Čeka nas derbi kola, susret dvije ekipe koje su trenutno na prvoj i trećoj poziciji na tabeli, uvažavajući da Sarajevo ima i utakmicu manje. Nije nam trebalo ovo u Prnjavoru, ali se desilo i ništa ne možemo popraviti. Ostaje negativan utisak i žal što nismo ostvarili ono što smo željeli u Kupu Republike Srpske, takmičenju u kojem Borac mora da ima ambicije", rekao je Jagodić i nastavio je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Kada je derbi, sve je moguće. Ko ima kakve rezultate, tradiciju o tome ne želim da pričam. Sarajevo je klub za respekt. Trener Vinko Marinović, moj prijatelj, bivši igrač i saigrač, sada ljuti protivnik, nema poraz u prvenstvu i to treba naglasiti. Čeka nas težak zadatak, ali u tome je draž fudbala."

"Tokom reprezentativne pauze dobro smo radili i vjerujem da možemo odigrati kvalitetnu utakmicu. Nakon dva poraza u derbijima protiv Željezničara i Širokog Brijega, idemo praktično kompletni i uvjeren sam da na Koševu možemo ostvariti rezultat koji nas ostavlja na prvom mjestu", rekao je Vlado Jagodić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Vinko, daj ušutkaj ovu budalu živ bio
4 0
StruCnjaK123321
Primit ces najmanje 3 komada majmune!
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi