Marinović optimističan pred Borac: Rival je kvalitetan, ali mi imamo dobro samopouzdanje

Trener FK Sarajevo

Marinović optimističan pred Borac: Rival je kvalitetan, ali mi imamo dobro samopouzdanje

M. Šljivak

FK Sarajevo sutra u 7. kolu Premijer lige BiH dočekuje ekipu Borca.

Derbi kola donosi novi izazov za tim Vinka Marinovića, a trener Bordo tima ističe da se ekipa dobro spremila za ovaj susret.

"Čeka nas meč sa ekipom punom iskusnih igrača i koja nije mijenjao puno sastav. Mi smo radili dosta dobro u pauzi, uspjeli smo se odmoriti i maksimalno kvalitetno pripremiti za Borac i za preostali dio takmičenja, koji će biti dosta zahtjevan. Imamo dobro samopouzdanje pred ovaj meč i nadam se da ćemo odigrati dosta dobro", rekao je Marinović.

Nije trener Sarajeva imao sve igrače na raspolaganju u pauzi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bili smo bez tih šest igrača, ali to je tako kada je upitanju reprezentativna pauza. Na nekim mjestima imamo rješenja i svježine i njih ćemo pokušati osvježiti za ovu utakmicu, a što se tiče ostalih, svi su spremni."

Susret Sarajevo - Borac igra se od 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Igrali smo dobro zadnje dve tekme , forma / igra u usponu , to sada trebamo potvrditi protiv Borca
7 0
LevoKrilo
Tako je! Više samopouzdanja u sebe, jer stvarno imamo kvalitet za našu ligu...Uigrati se još i svakoga napasti sa ovim timom bez ikakvih problema...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi