Poklon koeficijenti u punom sjaju

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Bayern 2,40, Chelsea 1,95, Sunderland 1,82!

Sponzorski tekst

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog utorka izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru Lige šampiona i trećeg ranga Engleske, a bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu.

PSG - BAYERN (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,40

Centralni meč dana. Parižani revanš susret sa aktuelnim vladarom Starog kontinenta dočekuju sa prednošću 3:2, što ih stavlja u dobar položaj. Mada, sa druge strane je Bayern, koji je sposoban za velike stvari. Bavarci su i u prvom duelu bili opasniji i dominantniji, ali su Sveci preko najvećih aduta Mbappea i Neymara iskoristili izostanak Roberta Lewandowskog. Tim iz Minhena za vikend je remizirao sa Union Berlinom u Bundesligi, spekulisalo se o određenim trzavicama u klubu, ali mora se priznati da je nerealno očekivati da Bayern veže tri kiksa.

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje!

Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

CHELSEA - PORTO (UTORAK, 21.00), KEC 1,95

Rezultat iz prvog susreta četvrtfinala Lige šampiona omogućava Chelseaju ogromnu zalihu pred večerašnji revanš. Porto je u Sevilli, gdje je igrao kao domaćin, ostavio vrlo dobar utisak, ali nije uspio da zatrese mrežu, a čak dva puta je dozvolio Plavcima da to urade i sada ga očekuje vjerovatno nemoguća misija. Chelsea nije blistao, ali je i pored toga izborio sjajan rezultat, na koji se nakalemila ubjedljiva pobjeda nad Crystal Palaceom u prvenstvu. Sa druge strane, Zmajevi su u uvertiri porazili neugodnu Tondelu i sada su samo na šest bodova zaostatka od vodećeg Sportinga u šampionatu, ali treba im mnogo više da bi ugrozili Chelsea.

WIGAN - SUNDERLAND (UTORAK, 19.00), DVOJKA 1,82

Poraz od Charltona kod kuće u protekloj rundi značajno je ugrozio šanse Sunderlanda da izbori direktnu promociju u Championship. Crne mačke su sada pet bodova daleko od drugoplasiranog Piterboroa, uz meč manje, a treba reći da su ova dva sastava odmjerila snage prije osam dana i podijelila su bodove. Zaostali susret Sunderland igra večeras u Wiganu, gdje ga očekuje davljenik. Latiksi su prvi ispod crte, na korak do sigurne luke, a ove sezone su već uzeli mjeru Sanderlendu u njegovom domu, pa Crne mačke ne čeka lagana šetnja.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.