Odličan dizajn Pume

Manchester City će naredne sezone imati jedan od najljepših dresova u Evropi

Endin Čaušević

Manchester City ove sezone igra odlično i ima šansu da po prvi put u historiji osvoji Ligu prvaka.

Građani su već osvojili engleski Liga kup i nalaze se na korak od titule prvaka u Premiershipu, a pored toga 29. maja u Istanbulu igraju protiv Chelseaja finale Lige prvaka.

Ekipa Pepa Guardiole se po prvi put u historiji plasirala u finale Lige prvaka i imaju šansu da zaista trijumfalno završe ovu sezonu.

Iako su u klubu svi fokusirani na finale Lige prvaka jasno je da se već lagano spremaju i za novu sezonu.

Tako je tradicija da klubovi pred kraj sezone predstavljaju dresove u kojima će ekipa nastupati u novoj sezoni.

Danas su se u javnosti pojavile fotografije gostujuće garniture dresova Manchester Cityja za narednu sezonu koji su svojim dizajnom oduševili javnost.

Puma je i ovaj put uradila zaista odličan posao i oduševila je navijače kluba s Etihada. Na ovom dresu dominira bijela boja, ali su se svi detalji odlično uklopili.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City je prije dvije godine odlučio da neće produžiti ugovor s Nikeom iako su imali saradnju skoro deset godina. Ovaj put ponuda Pume bila je bolja i na Etihadu su odlučili da je prihvate.

City i Puma su tada potpisali ugovor na deset godina od kojeg će Građani inkasirati čak 650 miliona funti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.