Kamere snimile šta je Di Maria govorio dok je išao prema tunelu

Dobio crveni karton

Kamere snimile šta je Di Maria govorio dok je išao prema tunelu

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su se oprostili od Lige prvaka nakon poraza u polufinalu od Manchester Cityja.

Manchester City je sinoć uspio da osigura plasman u finale Lige prvaka po prvi put u svojoj historiji.

Građani su sinoć na Etihadu pobijedili sa 2:0 i na kraju su se s ukupnih 4:1 plasirali u finale koje se krajem ovog mjeseca igra na Ataturk stadionu u Istanbulu.

Međutim, nakon utakmice bilo je dosta kritika iz PSG-a na račun sudije Bjorna Kuipersa. Sve je počelo u finišu utakmice kada je Angel Di Maria dobio direktan crveni karton jer je udario Fernandinha.

Argentinac je napravio veliku glupost i zasluženo je "pocrvenio", a Fernandinho je sve to izveo na veoma lukav način i iskoristio je nervozu Di Marie.

Ipak, mediji u Engleskoj pišu da se tu nije zaustavio njihov sukob. Di Maria je bio ljut što ga je Fernandinho toliko isprovocirao, te je prilikom izlaska s terena poslao nekoliko uvreda na račun Brazilca.

Oglasi

"Fernandinho ti si ku*vin sin, čuješ li me ku*vin sine. Još ćemo se mi vidjeti", govorio je Di Maria veznjaku Cityja dok je išao prema tunelu.

Nakon toga nastale su varnice na terenu, a u centru pažnje bili su Ander Herrera i Marco Verratti koji su bili jako blizu crvenog kartona. Oni su nakon utakmice sve iznenadili izjavama da im je Kuipers govorio "Je*i se" u toku meča.

"Sudija mi je dva puta rekao da se je*em. Mi bismo za ovakve riječi dobili 10 utakmica suspenzije", tvrdi Verratti, a nešto slično izjavio je i Herrera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sudija je rekao Leandru Paredesu da od*ebe. Da mi to kažemo, dobili bismo tri ili četiri utakmice suspenzije", rekao je Herrera nakon utakmice na Etihadu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vela82
Ovaj start Di Marie bi kod nas na Balkanu dosudili prekrsaj, a Fernandinho bi dobio zuti karton zbog simuliranja:) :)
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti