Defanzivac Širokog Brijega

Kvesić: Treniramo maksimalno ozbiljno, spremni ćemo dočekati drugi dio prvenstva

Fudbaleri Širokog Brijega uveliko se spremaju za drugi dio sezone u Premijer ligi BiH.

Ekipa s Pecare je prvi dio sezone završila na 3. poziciji te sigurno ima cilj izboriti kvalifikacije za Evropa ligu do kraja sezone, a defanzivac Josip Kvesić poručuje da on i saigrači treniraju maksimalno ozbiljno i posvećeno.

"Iza nas je prvi dio priprema, mislim kako smo ga odradili na visokoj razini. Bilo je napornih treninga, što je i normalno za ovaj dio priprema. No, najbitnije je da nije bilo povreda, svi smo zdravi i spremni za drugi dio priprema u Antalyji. Tamo ćemo odigrati pet kvalitetnih utakmica. Nastavljamo raditi maksimalno ozbiljno i kvalitetno. Vjerujem kako ćemo spremni dočekati nastavak prvenstva", rekao je Kvesić.

Inače, fudbaleri Širokog Brijega će danas poslijepodne krenuti za Sarajevo odakle će se uputiti prema Antalyji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.