NK Široki Brijeg remizirao sa NK Croatia Zmijavci

Prijateljski susret

NK Široki Brijeg remizirao sa NK Croatia Zmijavci

Nakon pobjede nad Neretvancem, Široki Brijeg je danas odigrao drugi susret u sklopu zimskih priprema i remizirao sa ekipom NK Croatia Zmijavci.

Goce Sedloski je iskoristio priliku da ponovo isproba veliki broj igrača, a susret je završen bez golova, rezultatom 0:0.

Inače, susret je odigran po voma lošim vremenskim uvjetima. Start meča je tako kasnio 20-ak minuta, a u drugom poluvremenu je jak vjetar stvarao velike probleme igračima obje ekipe.

Zbog toga ne čudi da nije bilo golova u duelu bh. premijerligaša i hrvatskog trećeligaša.

"Dodatno smo pojačali konkurenciju u timu"

Danas je održana press konferencija NK Široki Brijeg na kojoj su se medijima obratili sportski direktor tima sa Pecare Dalibor Šilić i trener Goce Sedloski.

Istaknuto je da je klub do sada angažovao petoricu novih igrača, te da će se sa mnogo širim kadrom boriti na dva fronta.

"Trener je želio da jesenska momčad ostane na okupu, uz pojačanja na određenim pozicijama. Tako smo i učinili, zadržali postojeći roster (iako su još mogući odlasci jednoga ili dvojice igrača) te doveli pet novih igrača – Enina, Hrkaća, Pamića, Petrovića i Stanića, za koje se nadamo da će ispuniti naša očekivanja i da ćemo ostvariti primarni cilj postavljen pred nas. Sada imamo širi kadar, borit ćemo se do kraja na dva fronta", kazao je direktor Dalibor Šilić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sedloski je istakao da je sada pojačana konkurencija u njegovom timu na svakoj poziciji, te da je dosadašnji tok priprema protekao u skladu sa planom.

Nakon konferencije za novinare upriličeno je i službeno fotografiranje petorice nogometaša Širokog Brijega pristiglih ove zime – Ivana Enina, Ante Hrkaća, Zvonka Pamića, Borne Petrovića i Mate Stanića.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Metropoljac
Veliki uspjeh za Široki
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi